Zoeken
  • thema nacht

Monoloog


Hallo? Hallo?! Daar is ze, hoor je dat? Ze loopt op blote voeten. Is het avond, is het nacht? Schijnt de ochtendzon naar binnen? Wacht!

Hallo? Zoek je mij? Je ritselt zo dichtbij, is het tijd dan eindelijk, tijd?

Nee, nee, niet weggaan! Hé!

Wel godverchristustiefuszooi!

Och, wat een ongehoorde woorden... Het spijt me, spijt me, alsjeblieft, rits mij uit mijn duisternis, uit deze zak als die voor lijken. Hoor je me? Hoor je mijn verlangen, verlang je niet naar mij, mijn roze dat zo zacht is, mijn A-lijn die toch tijdloos is?

Hallo?!

Hoor je dat? Stilte. Ik ben omhuld door zwijgzaamheid. Niemand die een stem heeft. Niemand ook, die hangt als ik, niemand zo verborgen, niem-

Hallo? Hallo?!

#communicatie #eenzaamheid #kledingstuk #monoloog #verlangen #aandacht #kledingkast #nacht

66 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Verbinding

Twee gemiste oproepen van een onbekend 06-nummer. Geen voicemail. Ze drukt op het groen. ‘Met Manos.’ Adem stokt. Hart dondert naar beneden. Manos. En het is zijn stem. Hoe - ‘Hallo?’ ‘Met Vera,’ zegt

Bad, reactor

Hoe ga ik het haar zeggen? Hoe ga ik zeggen dat ze de kraan weer dicht mag draaien, haar kleren aan, haar ogen neer mag slaan, dat ze de vraag achter haar lippenstift moet houden, dat het rood een ala

Slotsom

De achterdeur gaat met gemak open. Geen dubbel slot, geen knip erop. Hmm. Hij had Victor slimmer ingeschat. Of in elk geval voorzichtiger. Hij laadt het wapen in zijn gehandschoende hand en loopt geru

© 2020 Janine Geerling                    Insta: janinehere

                  

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Eyeempicto
  • LinkedIn Social Icon
  • janinehere_nametag