Zoeken
  • geen thema

Je staat in de kledingkast


Je staat in de kledingkast, de jurk van je moeder zacht en een beetje stoffig ruikend tegen je wang, en zo sta je in het donker met je hart hard bonzend, en je houdt je adem in als je iets hoort daarbuiten, alsof er iets sluipt... Ja, daar is iets! Iets zwaars dat kraakt, dat snoeft en snuift, en je sluit je ogen ook al zie je niets, en dan ineens

‘WOOOEEEEHHAAAAAAAAAAAAAHHHHH!!!!!’ staat hij daar, de kastdeur open, zijn ogen groot, zijn mond wijd open - de Hulk, de Hulk heeft je gevonden! En je laat je vallen tussen de schoenen, maar vergeefs, vergeefs, zijn handen grijpen, zijn handen graaien, pakken je vast,

en je gilt, je gilt

en je lacht.

#familie #jeugd #herinnering #spel #spanning #Hulk #verstoppen

12 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Verbinding

Twee gemiste oproepen van een onbekend 06-nummer. Geen voicemail. Ze drukt op het groen. ‘Met Manos.’ Adem stokt. Hart dondert naar beneden. Manos. En het is zijn stem. Hoe - ‘Hallo?’ ‘Met Vera,’ zegt

Bad, reactor

Hoe ga ik het haar zeggen? Hoe ga ik zeggen dat ze de kraan weer dicht mag draaien, haar kleren aan, haar ogen neer mag slaan, dat ze de vraag achter haar lippenstift moet houden, dat het rood een ala

Slotsom

De achterdeur gaat met gemak open. Geen dubbel slot, geen knip erop. Hmm. Hij had Victor slimmer ingeschat. Of in elk geval voorzichtiger. Hij laadt het wapen in zijn gehandschoende hand en loopt geru

© 2020 Janine Geerling                    Insta: janinehere

                  

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Eyeempicto
  • LinkedIn Social Icon
  • janinehere_nametag