Zoeken
  • thema Espresso

Espresso


‘Wat mag het zijn?’

De serveerster staat verveeld kauwgom kauwend aan zijn tafeltje.

‘Espresso graag. Een dubbele.’

Hij kijkt haar na. Ze heeft mooie billen. Rond, stevig.

Hij pakt zijn iPhone, en vlak voordat het schermpje oplicht, ziet hij nog net zijn gezicht weerspiegeld in het glas. Nee, hij is bepaald geen George Clooney. Dan had ze wel anders aan zijn tafeltje gestaan. Blozend, met een verlegen glimlach een blonde haarlok uit haar gezicht vegend, hadden haar ogen de zijne gekruist, smekend om zijn aandacht, zijn goedkeuring, zijn verlangen. En ze zou, terugkomend met zijn koffie, haar lippen felrood gestift hebben, helemaal voor hem. Ze zou...

‘Alstublieft.’

Zijn espresso. Hij kijkt op om haar te bedanken. Ze heeft felroodgestifte lippen.

#espresso #koffie #liefde #lippenstift #rood #verlangen

5 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Verbinding

Twee gemiste oproepen van een onbekend 06-nummer. Geen voicemail. Ze drukt op het groen. ‘Met Manos.’ Adem stokt. Hart dondert naar beneden. Manos. En het is zijn stem. Hoe - ‘Hallo?’ ‘Met Vera,’ zegt

Bad, reactor

Hoe ga ik het haar zeggen? Hoe ga ik zeggen dat ze de kraan weer dicht mag draaien, haar kleren aan, haar ogen neer mag slaan, dat ze de vraag achter haar lippenstift moet houden, dat het rood een ala

Slotsom

De achterdeur gaat met gemak open. Geen dubbel slot, geen knip erop. Hmm. Hij had Victor slimmer ingeschat. Of in elk geval voorzichtiger. Hij laadt het wapen in zijn gehandschoende hand en loopt geru

© 2020 Janine Geerling                    Insta: janinehere

                  

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Eyeempicto
  • LinkedIn Social Icon
  • janinehere_nametag