Zoeken
  • thema Diadeem

Diadeem


‘We weten dat je het gedaan hebt!’’

De stem was zo dichtbij, dat Anna haar adem inhield. Er klonk geritsel van bladeren en kraken van takken. Ze deed haar ogen dicht. Als ze een nachtmerrie had, hielp dat altijd. Dan werd ze wakker nog voor het monster haar pakken kon.

‘We gaan het tegen je moeder zeggen!’ Dat was Joris, de broer van Miriam. Ze hadden haar met z’n zessen achtervolgd. Maar ze kon hard rennen.

Toen was het ineens stil. Eindelijk. Happend naar adem keek ze om zich heen. Niks dan bosjes. Voorzichtig opende ze haar klamme hand. De Barbie-diadeem had in haar huid gesneden, zo hard had ze erin geknepen. Nu zat er bloed op de plastic diamantjes.

#kind #kinderen #stelen #schaamte

2 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Verbinding

Twee gemiste oproepen van een onbekend 06-nummer. Geen voicemail. Ze drukt op het groen. ‘Met Manos.’ Adem stokt. Hart dondert naar beneden. Manos. En het is zijn stem. Hoe - ‘Hallo?’ ‘Met Vera,’ zegt

Bad, reactor

Hoe ga ik het haar zeggen? Hoe ga ik zeggen dat ze de kraan weer dicht mag draaien, haar kleren aan, haar ogen neer mag slaan, dat ze de vraag achter haar lippenstift moet houden, dat het rood een ala

Slotsom

De achterdeur gaat met gemak open. Geen dubbel slot, geen knip erop. Hmm. Hij had Victor slimmer ingeschat. Of in elk geval voorzichtiger. Hij laadt het wapen in zijn gehandschoende hand en loopt geru

© 2020 Janine Geerling                    Insta: janinehere

                  

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Eyeempicto
  • LinkedIn Social Icon
  • janinehere_nametag